Edelweiss

Edelweiss AS er en grossistbedrift i gave-og interiørbransjen.

Edelweiss ASEdelweiss selger dekorasjonsmateriell spesielt til blomsterbransjen og hagesenter, men også til gave og interiørbutikker.
Vi er i tillegg spesialister på servietter, bordpynt og bånd, pynt til dåp, konfirmasjon, bryllup og alle typer festbord.
Vi satser på kreativitet, følge trendfarger, og vil gjerne gi inspirasjon til å se nye muligheter til hvordan å sette spiss på et selskap.
Samtidig er vi leverandør av alle tradisjonelle binderiprodukter til blomsterbutikker og hagesenter.
Vi reiser med egne selgere i Norge og Sverige i tillegg til gavemessene. Selger også til butikker i Danmark, Sverige, Island via nettbutikk til butikker.

Vi startet salg i Sverige fra august 2013, og har da agenturet for Ambiente-servietter for både Norge og Sverige.
Vi har en svært aktiv nettbutikk til bedrifter i alle nordiske land.

Vi deltar på begge gave- og interiørmessene på Lillestrøm med 180m2 i august og januar. I tillegg Formex messen i Stockholm i januar og august med 120m2.
På messene får du den beste mulighet til å se vårt sortiment, samt få ideer og forsalg til dekorasjoner. Vi selger trendy produkter men også de tradisjonelle, fordi vi ønsker å dekke det mangfoldige behovet vi har i Norden.
Noe for enhver smak !

Vi har åpnet stort nytt showroom 300m2 midt i mellom Fredrikstad og Sarpsborg for butikker fra juni 2015. (Tomteveien 55, 1618 Fredrikstad)

Edelweiss ble etablert av Egil og Huguette Asmyhr i 1982. De solgte virksomheten i 2006 til Ragnhild Engebretsen, nåværende daglig leder som har 25 år bak seg i Panduro Hobby AS.
Ragnhild avsluttet som leder for det norske markedet i Panduro, og jobber nå med utvikling og vekst av Edelweiss.

Besøk dem på www.edelweissnorge.no/

Følg dem på Facebook og Instagram

This post is also available in: Engelsk Svensk Danish